Novi stil života – nove vježbe

Nakon skoro 4 godine uzastopnog vježbanja crossfita došlo je do zasićenja i odlučila sam napraviti promjenu. Početkom ovog ljeta napravila sam veliku stanku od mjesec dana i dobro se odmorila od treninga i odlaženja u dvoranu. Nisam imala nimalo grižnju savjesti što u tom periodu nisam trenirala. Nakon toga sam počela odlaziti na treninge u FitnessOf Karlovac i počela isprobavati razne programe namijenjene ženama. Nakon visoko intenzivnih treninga baš mi je odgovarala promjena stila vježbanja i uživala sam u pilatesu, mini trampolinima, treninzima za noge/stražnjicu te trbuh/ leđa, a od nedavno i u treningu lifta. Oduvijek sam mislila kako neću moći raditi sporije vježbe jer sam aktivan tip, te da će mi biti dosadno, a sada mislim da bih uživala čak i u jogi.

Danas na treninzima dižem najmanje kilaže jer mi više nije cilj prelaziti svoje mogućnosti i iscrpljivati tijelo. Vježbam prvenstveno zbog zdravlja i vitalnosti, te dobrog osjećaja i energije, koju dobijem iz ovih treninga.
Promjenom uvjerenja postala sam kontrolor svog tijela i uma, zbog čega osjećam veliki napredak u jačini imuniteta. Tome je svakako pripomoglo i redovito uzimanje prirodnih podizača energije kao što su matična mliječ, aloe vera, afa alge i sl.

U ovom postu imate prilike vidjeti fotografije s grupnog programa LITFA, na kojem zbog velikog broja ponavljanja tijekom treninga možete sagorijeti i do 600 kalorija.  Super rekviziti, odlična glazba, najsimpatičnija trenerica ikad, što još možete poželjeti od jednog programa vježbanja. 😉

Pogotovo kada vidiš da i uz laganiji stil vježbanja također imaš dobre rezultate, ne treba ti više razloga ni motivacije da nastaviš tim putem.

Zahvaljujem dragoj Loreni na odličnom društvu za vrijeme snimanja i FitnessOfu Karlovac na suradnji!
Obećajem vam uskoro novi post o mojim aktivnostima i zdravstvenim navikama, a do tada šaljem puno pusa. XOXO

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s