Mrežnica-idealna antistres terapija

Iako se čini da je ljeto u zalasku, sigurna sam da će se poklopiti još poneki sunčani vikend kada možete pobjeći iz grada u mali raj uz rijeku Mrežnicu. Pretpostavljam da više nije za kupanje, ali to vas ne treba spriječiti da uživate u njenoj ljepoti, miru, tišini te žuboru najljepših i najčišćih slapića, koje sam ikad vidjela. I sama se vidim tamo još koji dan u ovoj godini jer se ne želim odreći te ljepote samo tako. U netaknutoj prirodi s puno zelenila nije potreban mobilni signal, jedino kamera ako želite zabilježiti lijepe trenutke. Uz rijeku možete uživati u raznim aktivnostima poput vožnje kanuom, odbojke na travi, badmintona, nogometa, ribolova,…

Ne zvuči li vam to kao idealno mjesto za napuniti baterije i pobjeći od stresa.

Odmor se ne mora odnositi isključivo na godišnji odmor u komadu od 2 tjedna. Otiđite na odmor bez puno planova i  razmišljanja, otpustite iz glave sve odgovornosti i obaveze te se pošteno odmorite. Jesen će donijeti svoje čari i moram priznati da joj se radujem, ali prije nego završe i posljednji dani ovog ljeta, savjetujem vam da uživate u svakoj sunčanoj sekundi prije nego kiše počnu lijevati.

Ako se odlučite za odlazak na Mrežnicu možete ponijeti sa sobom dekicu, hranu i piće te uživati čitav dan uz rijeku do zalaska sunca. Za malo veće društvo savjetujem rošitlj i dobru muziku i zabava je zagarantirana.

Puno ljubavi vam šaljem do sljedećeg posta 🙂 YOLO (You only live once)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s